Príprava na cestu (Rodos)

Tento rok som mal na prípravu dosť času a preto som to nenechával na poslednú chvíľu, aby som nič nezabudol. Aj keď som bol v presvedčení, že mám všetko až namieste som zistil, že nemám európsku zdravotnú kartičku poistenca. Inak som mal všetko, dokonca aj to čo som nepotreboval ;-). Tu si treba dávať pozor, aby ste neprekročili predpísanú hmotnosť batožiny na osobu, ktorá bola 15 kg plus príručná na palubu lietadla do 5 kg.

Keď to bolo ubytovanie bez jedla, nakúpil som nejakú základnú stravu (cestoviny, tuniakové konzervy atd.) v hypermarkete, dal som si upiecť koláč, aby som mal na prvé dni raňajky. Oblečenie som zobral klasicky ako vždy. Už som nezabudol na odpudzovač komárov, ktorý sa celkom hodil aj keď neviem či by tam bez neho nejaké komáre boli tiež. Detaily sú rovnaké ako pri iných mojich cestách a preto ich nebudem písať znovu. Nájdete ich napr. v časti o Korfu > Príprava na cestu.

Ruefa nerobí zvoz klientov na letisko, tak som si musel ešte zabezpečiť odvoz, aby som bol v dostatočnom čase pred odletom na letisku.

Nastupovanie do lietadla v BA

Back to Top