Negatívne skúsenosti z Kavosu na Korfu

Negatívne zážitky z Kavosu, ktorý je plný mladých Angličanov. Hodnotenie od Andreii je: jedna z najhorších dovoleniek. Neupravované, kópia z emailu. 

akurat som si precitala Tvoj mail. Diki za ohlas, necakala som, ze sa mi tak skoro niekto ozve. Ale velmi rada sa s Tebou podelim o moje zazitky. V Corfu som bola asi tak pred mesiacom aj pol s kamaratkou, a kedze byvam v Anglicku, bola som anglickou cestovnou kancelariou Club 18-30. Urcite ti to vela nehovori, ale je to zamerane hlavne na mladych, ktori chcu zazit dovolenku plnu clubbingu, alkoholu, sexu, teda mat co najlepsi cas… Na tom by nic nebolo, ved sme si mysleli, ze tam bude fakt dobre. Hah, lenze co sme tam zazili, sa da opisat jedine ako jeden z najhorsich dovoleniek ake sme kedy obe mali… :o(  

Inak musim povedat, ze samotny ostrov Corfu je prenadherny, takze keby sme boli ubytovani niekde v inom rezorte, urcite by sme sa vracali s inymi spomienkami. Ale aby som sa vratila k teme. Ubytovali sme sa v rezorte Kavos, ktory sa nam od prvej chvile nepacil. Vsetko tam bolo take anglicke, takmer nic, co by nam pripominalo, ze sme preboha v Grecku! Lenze ako sa neskor ukazalo, malokomu z anglicanov na tom zalezalo, ze sa tam nazeru len toho, na co su uz pradavno zvyknuti, a to su tie ich english breakfasts, hamburgery, pizze, hranolky, atd… Ved oni prisli hlavne kvoli tomu a nie kvoli nejakemu Grecku plnou historie, kultury a super jedla…  

Na tom by vsak nic az take hrozne nebolo, ale hned rano, ked sme z letiska cele unavene dosli (ca. o 9h) a vosli sme do miestnosti, co malo byt akoze nase ubytovanie na nasledujucich 7 dni, na nas spustili hlasitu hudbu na plne pecky. (A ta ledva prestala po cely nas pobyt. Takze ked sme dokopy spali 15-20 hodin za cely tyzden, tak to je vela. A este nas pohryzali komare! 

Len co sme otvorili dvere na balkone, hudba sa na nas valila z reprakov presne pod nasim balkonom, a bola taka hlasna, ze sme veru uz ten den nevedeli zaspat. Ak sme zavreli dvere, tak bolo zase ako v saune a ziadne air-conditioning sme tam veru nemali, museli by sme za to extra zaplatit. Viac sa rozpisovat nebudem, bolo by to zbytocne.  

Este snad spomeniem to, ze sme reprezentovali Slovensko na skutocne dobrej urovni. Na konci pobytu o nas dvoch babach zo Slovenska vedel hadam kazdy. Totiz ked sme hrali futbal Slovensko-Anglicko, vystrajali sme a fandili tomu nasmu Slovensku, az nas z vyletnej lode vyhodili!!! :o))

Dalsia vec: anglicania, ktori tam chodia, su naozaj odporni. Robili veci, z ktorych sa nam dvihal zaludok. No comment…nechcem sa rozpisovat. Inak zazili sme aj pekne chvilky. Napriklad jednym z nich bol vylet do Aqualandu, kde sme zazili nas najkrajsi den. Bolo tam fakt super a stretli sme tam vela nasincov a aj cechov.

Dalej sa nam pacilo hlavne mesto Kerkyra, je to tam naozaj ako v rozpravke. Inak cast ostrova, ktory sme tak za tych 7 dni stihli pozriet bola nadherna. Takze nic proti ostrovu, naopak. Urcite sa tam chceme vratit. Prikladam par fotiek a zelam Ti vela stastia a tiez pekny den. Dufam, ze moje rady posluzia.

P.S.: ak rozumies anglicky, pozri si tuto stranku a mozno sa dozvies, ake vselijake odporne veci sa tam diali…
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2003341025,,00.html

Autor: Andrea

Back to Top