Zhodnotenie Rodosu

Ostrov Rhodos je rušný a podobný ostrovu Kos. Nájdete tu letoviská rôznej veľkosti s rôznymi možnosťami zábavy. Najrušnejšie je Faliraki, v ktorom televízia Reality TV natočila dokument Delegáti klubu (Club reps), ktorý zachytával možnosti dennej a nočnej zábavy. Odporúčam pre všetkých, ktorí píšu do návštevnej knihy o Paralii aká je tam zábava a nočný život, aby mali s čím porovnávať. 😉 Sú tam dve ulice, Barová a Klubová kde nájdete veľa diskoték a klubov s rôznymi hudobnými produkciami a množstvom veľkoplošných obrazoviek. Takéto možnosti sú ešte aj v Kavose na Korfu.

Rušná barová a klubová ulica vo Faliraki

Ak obehnete ostrov autom, motorkou alebo autobusom, môžete sa každý deň kúpať na inej pláži – pieskovej, kamienkovej, so skalami, ale aj úplne prázdnej bez iných ľudí ak už budete mať dosť plných pláži v letoviskách.

Na Rhodose je výber od jednoduchého ubytovania až po mnoho veľkých hotelových komplexov s bazénmi a ďalšími možnosťami zábavy. Z histórie je tiež dobrý výber a odporúčam pozrieť si hlavné mesto Rhodos a potom aj Lindos.

Ak máte dosť peňazí a ste na okolitých ostrovoch môžete si urobiť lodný výlet do mesta Rhodos. Robia to aj majitelia rôznych jácht a lodí, ktoré kotvia v prístave aj niekoľko dní. Je zaujímavé pozorovať ostrovný štýl života 😉

Pohľad z lode na mesto Rhodos a prístav Mandraki

Váš názor a skúsenosti uvítam v návštevnej knihe, alebo emailom a môžem ich uverejniť na týchto stránkach pre ostatných čitateľov.

Pláž v meste Rhodos Malé námestie v starom meste Rhodos

Back to Top