Výber cestovnej kancelárie do Paralie

Aby som pravdu povedal, tak som vôbec nemal záujem ísť na nejakú dovolenku, ale kamarát stále otravoval, aby sme niekde išli. Ja som mu povedal, že keď mám ísť, tak iba na Korfu 🙂 To mu nevyhovovalo, tak som len tak náhodou pozrel na web cestovnej kancelárie Hechter travel a našiel som tam zájazd do Paralie na Gréckej pevnine za celkom dobrú cenu. Povedal som si, že za tú cenu by bolo škoda zostať doma a navrhol som to Marekovi. On sa len potešil, že to je o polovicu menej peňazí ako plánoval a preto sme sa rozhodli ísť. 

Zavolal som do CK Hechter, aby som si overil či je to ešte voľné a povedal som im, že to zaplatím cez Trnavskú cestovnú agentúru Hell tour, s ktorou mám dobré skúsenosti. Aby ste boli v obraze, tak web som videl v utorok v noci, telefonoval som v stredu doobeda a platil som to v stredu okolo 17:00 a cestovali sme vo štvrtok o 5:15 hod., tj. čas na prípravu a zbalenie od zaplatenia po nástup do autobusu bol zhruba 12 hodín.

Celé sa to zomlelo tak rýchlo, že som si nestihol pozrieť ani katalóg, aby som mal predstavu kam vlastne ideme. K cene 4900,- Sk, ktorá o všetkom rozhodla len toľko, že bola výhodná za ubytovanie 9x, cestu autobusom, poistenie, obed v Srbsku a termín v sezóne od 14.8.2003 do 25.8.2003

Back to Top